Blackeberg Basket Cup 2020 är inställd

Skrivet 14 augusti 2020 11:38


Hej basketvänner,

Vi måste tyvärr meddela att Blackeberg Basket Cup 2020 ställs in p.g.a. rådande omständigheter och rekommendationer kring covid 19.

Vi hade in i det längsta hoppats att kunna genomföra turneringen som vanligt och 250 anmälda lag tyder ju på att det är väldigt många som längtar efter att få spela match. Efter mycket övervägande har vi kommit fram till att vi inte kan genomföra turneringen på ett säkert sätt utifrån gällande rekommendationer och restriktioner. Ett tungt, men i slutändan ändå lätt beslut att fatta. Hälsan måste alltid gå först.

Alla anmälningsavgifter och eventuella avgifter för cupkort kommer att betalas tillbaks. Anmälda lag går in i meddelandefunktionen på er anmälningssida och anger ert anmälnings-id samt konto som återbetalningen ska ske till (bankkonto, plusgiro eller bankgiro).

Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite tid att genomföra alla återbetalningar.

Vi hoppas att vi ses på Blackeberg Basket Cup 2021!

Nästa nyhet: Blackeberg Basket Cup och corona

Skrivet 15 maj 2020 13:33
Hej basketvänner, vi hoppas att allt är bra med er i dessa underliga tider och att ni åtminstone fortsätter att hålla igång träningen i någon form. Alla stora turneringar som skulle gå under våren har ju stoppats p.g.a. coronaviruset och vi märker av att suget efter att få spela matcher är stort. Så här långt är vi uppe i 210 anmälda lag i Blackeberg Basket Cup och vi börjar närma oss gränsen ... Läs mer

Kommentarer