Blackeberg Basket Cup och corona

Skrivet 15 maj 2020 13:33

Hej basketvänner,

vi hoppas att allt är bra med er i dessa underliga tider och att ni åtminstone fortsätter att hålla igång träningen i någon form.

Alla stora turneringar som skulle gå under våren har ju stoppats p.g.a. coronaviruset och vi märker av att suget efter att få spela matcher är stort. Så här långt är vi uppe i 210 anmälda lag i Blackeberg Basket Cup och vi börjar närma oss gränsen för hur många lag vi kan ta emot.

Vi jobbar vidare med turneringen och utgår ifrån att vi kommer att kunna genomföra den som vanligt. OM det inte blir möjligt att genomföra turneringen kommer givetvis alla anmälningsavgifter att betalas tillbaks. Det kommer inte heller att bli aktuellt att flytta turneringen till andra datum.

Vi har full förståelse för att många kanske avvaktar med att betala in anmälningsavgiften under rådande omständigheter. Dock så kan vi inte släppa på principen att er anmälan blir godkänd först när betalning har skett. Om ni inte har betalt, men vill försäkra er om er plats i turneringen, så bör ni betala anmälningsavgiften snarast. Som sagt, om det inte går att genomföra turneringen så betalas samtliga avgifter tillbaks.

Vi hoppas på att få se er alla i september!

Nästa nyhet: Invitations for Invitational 2020?

Skrivet 16 januari 2020 14:27
Starting next week invitations for the invitational tournament will be sent out. If you feel you have a team that should play in the invitational tournament feel free to show your interest andreas.holmgran@blackebergbasket.com . Läs mer

Kommentarer